PST Steigerbouw
 

PST in 't nieuws


Renovatie met het Layher AGS-steigersysteem
Het project waarbij het Layher AGS-steigersysteem met vooruitlopende leuning nu door PST Steigerbouw B.V. wordt gebruikt betreft zo’n 60 boerderijen uit de jaren ’50 van Rijksvastgoed (de boerderijen worden onder pacht verhuurd). Het betreft hier restauratie en verduurzaming, dakisolatie, spouwisolatie, nieuw glas, asbestsanering etc. De looptijd van deze werkzaamheden zijn zo’n 4/5 weken per boerderij.
Lees hier het volledige artikel...

30-10-2023 Nieuwbrief Slagkracht Layher

Werken op hoogte, maar dan wel veilig
Veilig werken op hoogte is voor de onderhoudsbranche een must, maar toch zweren veel bedrijven in deze sector nog bij hun eigen rolsteigers. Een doorn in het oog van directeur Emile Bakkum van PST Steigerbouw. “Het is onze ultieme missie om deze bedrijven te helpen aan een veilige steiger. Dat doen we door met hen te partneren, en samen te werken aan een veilige werkomgeving.”
Lees hier het volledige artikel....

06-04-2023 Vakblad RenovatieTotaal

Scholing verhoogt vakmanschap Steigermonteur
Emile Bakkum, directeur bij PST Steigerbouw sinds 2016, heeft sinds 1 juli 2020 ook de rol als directeur op zich genomen bij STE. Hij is geen onbekende in de steigerbranche. Al sinds 1990 is hij in de branche werkzaam geweest als onder meer opleider (zelfstandig en bij Bouwradius), rayonmanager en bedrijfsleider bij steigerbouwbedrijven. “Tegenwoordig is een training voor steigerbouwers niet meer vrijblijvend. In de Arbocatalogus voor de Bouw en Infra, staat bij Monteur Steigerbouw dat het monteren van steigers gebeurt volgens de Richtlijn Steigers. Deze richtlijn biedt een wettelijk kader voor de opleidingen. Bovendien rust er ook een verantwoordelijkheid op basis van de zorgplicht bij de opdrachtgever.”
Lees hier het volledige artikel...

22-03-2021 Bouwtotaal


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn